Vaikuttajayhteistyö

Haluaisitko yrityksellesi lisää asiakkaita? Blogissani käy joka kuukausi 10 000-30 000 yksittäistä lukijaa, jotka kaikki voivat olla sinun mahdollisia asiakkaitasi.

Mikäli yritystoimintasi pyörii tämän blogin aihepiirin ympärillä (koirat, luonto, retkeily tai kaikki ne yhdessä), voin kirjoittaa yrityksellesi mainossisältöä, jonka julkaisen täällä omassa blogissani tai somekanavissani.

Voin kirjoittaa sisältöä myös sinun yrityksesi kanaviin, ja tällöin aihepiiri voi olla paljon laajempi. Olivatpa kyseessä sitten lyhyemmät somepäivitykset tai pitemmät blogitekstit, pystyn luomaan niistä juuri sellaisia kuin asiakkaasi toivovat.

Olen ammatiltani kääntäjä eli tekstien ja viestinnän ammattilainen, joten mukaansatempaavat ja houkuttelevat sisällöt syntyvät tuossa tuokiossa. Tarjoan apua myös kielenhuoltoon ja oikolukuun.

Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä juuri sinulle sopiva yhteistyömalli! Lähetä postia osoitteeseen koiraretkella (at) gmail.com. Vastaan viesteihin 24 tunnin kuluessa.

Noudatan kaikessa vaikuttajamarkkinoinnissani kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksia kaupallisen yhteistyön merkitsemisestä. Olen yrittäjä, ja huolehdin kaikista yrittäjälle kuuluvista maksuista lakien mukaisesti.

Asiakaspalautteita

“Yhteistyö Eveliinan kanssa on sujunut loistavasti. Hän kirjoittaa rehellisesti omista kokemuksistaan ja tempaa lukijan mukaansa ”retkelle”. Ja mikä parasta, Untohan on mitä suloisin tuotetestaaja!”

FINNERO Oy Ltd

”Yhteistyö Koira retkellä -blogin kanssa sujui hienosti. Yhteistyössä toteutettu sisältö oli laadukasta, informatiivista ja kiinnostavaa.”

DreamPetStore-verkkokauppa

”Eveliinan kanssa yhteistyö on mutkatonta ja helppoa. Hän osaa hienosti yhdistää faktan ja kokemuksen tekstissään, ja vastaa näin varmasti monen lukijan mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin. Eveliina on luotettava yhteistyökumppani ja Unto on supersuloinen – joten eihän tällaisen kaksikon kanssa tehty yhteistyö voi olla muuta kuin sujuvaa!”

LähiTapiola Varsinais-Suomi

%d